Водолазен център и клуб

Водолазен център Bulgarian Diving Academy е създаден през 2000 година. Членове сме на Българската Асоциация по Подводни Спортове, а от 2007 година сме първия пет звезден водолазен център в системата на PADI в България.

През 2008, като най-успешен водолазен център в България, получихме статут на 5-звезден център за обучение на водолазни инструктори.


Центъра ни в Созопол разполага със учебна и хотелска част, два водолазни компресора, 15 и 12 литрови стоманени бутилки за сгъстен въздух, неопрени с различни дебелина и размери, водолазни конзоли и компютри, регулатори и всичко необходимо за обучението и/или гмуркания. Центъра разполага и със собственa яхта, а при необходимост може да осигури и други съдове, включително бързоходни.


Нашите инструктори са висококвалифицирани и отговарят на строгите изискванията на PADI. Те ще ви помогнат в първите ви подводни приключения, ще осигурят максимална безопасност и незабравими мигове в света на мълчанието. Нашите дайвмастери познават отлично акваторията и ще ви насочат към най-интересните подводни обекти. Често организираме дайвинг-пътешествия до различни точки по света, където можете да видите невероятната красота на подводния свят и разнообразие от морски обитатели.


 

 
Diving.bg for Android
Предлага се в Google Play