ВОДОЛАЗНИ КУРСОВЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ КЪМ PADI

ВОДОЛАЗНИ КУРСОВЕ ЗА ПРИДОБИВАНЕ НА МЕЖДУНАРОДЕН СЕРТИФИКАТ КЪМ PADI

Учебния водолазен център на Bulgarian Diving Academy в Созопол разполага с екипировка и оборудване, производство на  Beuchat ,  Suunto, SeacCressi  и други реномирани производители. Теоретичните занятия се провеждат в учебна зала с необходимата мултимедийна поддръжка а практическите - в района на Созопол, в зависимост от метеорологичните условия. Извън летния сезон провеждаме обучение в басейн в София.


За да започнете водолазното се обучение е необходимо само да сте клинично здрав и да имате желание да откриете един нов свят. Можете да направите пробно гмуркане заедно с професионален водолаз - инструктор или направо да започнете обучението си. Ако вече сте лицензиран водолаз при нас можете да получите допълнителна квалификация или да постигнете ново ниво в любителското или професионално развитие.


Всеки завършил успешно даден курс получава международно признат сертификат /бревет/, издаден от Професионалната Асоциация на Водолазните Инструктори /PADI/.
За да научите повече за предлаганите от нас курсове изберете опция от лявото меню или ни изпратете вашите въпроси от тук.


 

 
Готови ли сте за приключения?
Diving.bg for Android
Предлага се в Google Play